Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/menaromr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 5077

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/menaromr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 5085

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/menaromr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 7049
produse v2 – MenaromPEC

MenaromPEC

produse

MenaromPEC > Produse

Catalog general – ro

Index produse – EN

Catalog produse – EN

CALITATE ȘI
PERFORMANȚĂ
LA PREȚUL POTRIVIT

(Menarom PEC are deplina capabilitate şi disponibilitate de a răspunde la alte cereri speciale diverse, având la bază proiectele beneficiarilor, precum aplicaţii din următoarele domenii:

Construcții
metalice
Uzinări
mecanice
Prelucrări prin așchiere

RAPID ȘI SIGUR

Avem cea mai bună echipă de profesioniști capabilă să ducă la capăt orice proiect.

LIVRARE RAPIDĂ

Asigurăm prin intermediul colaboratorilor noștri livrarea rapidă și la timp a produselor noastre.

SUPORT 24/7

Aveți o întrebare, vă stăm la dispoziție!

GAMĂ VARIATĂ
DE SERVICII
ȘI PRODUSE

Vinciuri

O gamă completă de vinciuri, Menarom PEC având tradiție în acest domeniu

Vinciurile produse de MENAROM P.E.C SA sunt diversificate constructiv, fiind compuse din urmatoarele elemente:

 

Reductor – este format dintr-o carcasa sudata inchisa, in interiorul careia ruleaza rotile dintate, acestea sunt imersate in baie de ulei pentru o ungere si racire corespunzatoare. Reductorul e prevazut cu dop de umplere cu ulei precum si de scurgere. Pentru verificarea nivelului uleiului reductorul este prevazut cu vizor.

Roata de lant (barbotina) – destinata manevrei de ancorare cu lant cu punte sau fara punte (DIN 766) constituita dintr-o constructie sudata compacta, ea putand fi actionata cu un cuplaj cu craboti sau, in cazul vinciurilor Diesel, cu cuplaje cu frictiune.
Toba de ancora – destinata ancorarii folosind cablu de otel. In acest caz este necesar sa ramana cel putin trei spire de siguranta. Smulgerea ancorei se va face pe primul strat, de aceea este foarte important o determinare corecta a lungimii cablului.
Tamburul de capat – este destinat manevrei cu ajutorul paramei de nylon, pentru efectuarea in siguranta a operatiei de manevra fiind necesare cel putin trei spire infasurate pe tambur.
Franele cu banda – sunt prevazute cu benzi metalice captusite cu ferodou rezistent la frictiune. Ele pot fi cu tija de strangere verticala, dar exista si situatii unde nu exista spatiu suficient, de aceea se pot folosi frane cu banda cu tija orizontala; Ca si optiune, aceste frane pot fi dotate si cu cilindru pneumatic pentru comanda de la distanta din timonerie, sistem destinat pentru eliberarea de urgenta a franelor.
Sistemul de fixare pe punte – poate fi cu suporti cu placa de baza sudata pe punte sau cu suporti cu talpa pentru asamblarea vinciului cu suruburi pe punte. De asemenea vinciurile pot fi montate si pe postament, pentru un transport si montaj usor pe punte.
Dezangrenator – acesta este o optiune in cazul vinciurilor cu roata de lant, pentru evitarea blocarii lantului.
Motorul de actionare – poate fi electric, hidraulic, electro-hidraulic si DIESEL. In cazul actionarii electrice se folosesc motoare electrice marine cu frana cu grad de protectie IP56 (TENV – fara ventilator, cu racire naturala). Acestea sunt astfel proiectate incat pentru doua minute sa poate lucra in suprasarcina necesara smulgerii ancorei. In cazul in care vinciurile sunt destinate a fi montate pe nave care transporta substante explozibile motoarele pot fi anti-ex. Motoarele electrice utilizate pentru aceste vinciuri pot fi cu una, doua sau trei trepte de viteza. In cazul motoarelor hidraulice reglarea vitezei facandu-se din sistemul de actionare a acestuia.
Sistem de infasurare a cabului – destinat vinciurilor de manevra cu capacitate de stocare mare unde e necesar o asezare corecta a spirelor pe toba.
Actionare manuala de urgenta – este un sistem de ationare manuala cu parghie si clichet pentru ridicarea ancorei in cazul in care sistemul de alimentare cu energie cedeaza.
Sistem cu clichet – destinat pentru vinciurile de manevra daca se doreste sa se tracteze cu o forta statica mai mare decat forta de tinere a franei cu banda. Sistemul este format dintr-un clichet fixat pe punte unde roata de clichet este fixata pe unul din peretii tobei.
Vinciurile pot fi certificate de majoritatea societatilor de clasificare navala de prim rang: GL, BV, LRS, DNV, ABS, RNR, etc.

MECANISME NAVALE

Mecanisme de punte pentru industria navală

Vinciuri fluviale, cu acţionare electrică, hidraulică, electro-hidraulică sau DIESEL
Vinciuri maritime, cu acţionare electrică, hidraulică, electro-hidraulică sau DIESEL
Vinciuri de cuplare manuale tip CPW
Cabestane
Cârme
Stope de lanţ
Nări de bordaj cu role
Chei de ancoră
Alte mecanisme de punte: macarale de punte, grui, macarale de bord, etc.

Structuri metalice

Executăm, livrăm și montăm structuri metalice la comandă o gama variata de structuri metalice,pentru diverse aplicații civile si industriale, in regim „tailor made”.

Având o experienţă de peste 40 de ani în acest domeniu, Menarom PEC SA România execută, livrează şi montează structuri metalice la comandă o gama variata de structuri metalice,pentru diverse aplicatii civile si industriale, in regim „tailor made”.

SOLUŢII PROFESIONALE

Menarom PEC SA România oferă soluţii profesionale pentru investiţia dumneavoastră. Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie privind alegerea soluţiei tehnice, proiectarea, execuţia şi montajul structurii metalice cerute la cele mai înalte standarde de calitate şi acurateţe. Suntem o companie certificată ISO 9001 şi dispunem de linii tehnologice de ultimă generaţie care permit execuţia unei game diverse de construcţii metalice uşoare.

BIROU DE PROIECTARE

Menarom PEC SA România dispune de propriul birou de proiectare în care lucrează o întreagă echipă de personal tehnic cu o vastă experienţă în acest domeniu. Proiectarea este realizată cu ajutorul ultimelor versiuni de software de proiectare cu ajutorul cărora putem realiza structuri metalice cu un consum redus de metal şi costuri implicite mai mici.

Putem realiza şi furniza la cererea clienţilor noştri şi o simulare tridimensională a viitoarei structuri metalice în fiecare fază a proiectului. Proiectarea este realizată conform Normativelor şi cerinţelor legale în vigoare în Romania, fiecare structură metalică fiind însoţită de toate documentele şi avizele necesare implementării pe teritoriul României.

PROTECŢIE ANTICOROZIVĂ

Protecţia anticorozivă este realizată în conformitate cu standardele internaţionale de sablare, grunduire şi vopsire pentru o protecţie eficientă a oţelului, toate materialele livrate fiind însoţite şi de un certificat de calitate. La cerere se pot proteja şi prin galvanizare.

Menarom PEC SA România asigură montajul structurilor metalice cu ajutorul unui personal calificat şi prin suportul tehnic dobîndit.

AVANTAJE

Construcţiile metalice sunt recomandate datorită calităţii materialului de bază, oţelul, din care sunt fabricate în comparaţie cu materialele convenţionale:

Greutate redusă – Structurile metalice au cea mai bună proporţie între rezistenţă şi greutate
Reciclabil – Oţelul este 100% reciclabil, în procesele metalurgice specifice se folosesc min. 25% oţel reciclat
Neinflamabil – Nu arde şi nu contribuie la ardere în caz de incendiu
Anorganic – Nu este influenţat de către organisme: mucegaiuri, rozătoare sau alte vieţuitoare.
Stabil – Structurile metalice îşi păstrează dimensiunile şi nu se contractă la variaţii de umiditate şi temperatură.
Design – Se pot obţine foarte uşor structuri drepte, colţuri perfecte
Structurile metalice sunt avantajoase şi datorită:

Preţului redus în comparaţie cu construcţiile clasice
Termenul scurt de execuţie

PRELUCRĂRI MECANICE (CNC)

Prelucrări mecanice pe utilaje cu comandă numerică și clasice, strunjire, frezare, rectificare, turnare neferoase.

Lista de produse prezentată constituie o gamă nerestrictivă, fiind un extras din oferta companiei, cuprinzând acele articole care sunt executate în mod curent, pe baza comenzilor regulate primite de la clienţii principali ai firmei.

ECHIPAMENTE MECANICE

Echipamente pentru diverse procese industriale, având ca destinaţie dotarea instalaţiilor din industria metalurgică, după proiectul beneficiarului

Dornuri expandabile
Rolele de ghidare şi rolele „S”
Maşini de îndreptat, presat rulouri de benzi metalice
Căi de rulare, reductoare planetare şi reductoare normale
Angrenaje cu roţi dinţate cilindrice şi conice adaptate la cererea beneficiarilor

DESCOPERĂ POSIBILITĂȚI
NELIMITATE CU NOI
CERE OFERTA
NOASTRĂ!