Ziua porților deschise la Menarom PEC

Posted by menarom
Category:

Compania Menarom PEC sărbătorește anul acesta 10 ani de cand Grupul P.E.C. a preluat compania Menarom, făcând din aceasta o organizație profitabilă, cunoscută și apreciată la nivel mondial.
Vă invităm vineri, 29 septembrie 2017, de la ora 12.30, să luați parte la ZIUA PORȚILOR DESCHISE, manifestare care marchează 10 ani de PERFORMANȚĂ, EVOLUȚIE și COMPETITIVITATE.
Porțile Menarom PEC sunt deschise atât pentru oficialitățile Galațiului, pentru familiile angajaților si copiii acestora, pentru foștii angajați care au lucrat de-a lungul timpului pe platforma întreprinderii, cât si pentru orice persoana interesata sa ne cunoască la noi acasă.

Invitații vor avea ocazia sa viziteze halele de producție ale întreprinderii, să se familiarizeze cu procesele de fabricatie, sa afle despre investițiile făcute de Grupul P.E.C., să petreacă o zi de sărbătoare în familia MENAROM  P.E.C., o sărbătoare importantă pentru comunitatea gălățeană.

Menarom PEC produce piese și mecanisme navale, echipamente industriale, principalii beneficiari fiind companii nationale si internaționale de profil.

În acești 10 ani, au fost investiți în modernizarea infrastructurii (hale, drumuri, etc.), a liniilor si echipamentelor de productie,  precum și în personal, aproximativ 7,5 mil. euro. Aceste investitii au condus la transformarea întreprinderii dintr-o companie care era pe pierdere și cu datorii foarte mari la bugetul de stat, intr-o societate profitabila, cunoscută la nivel mondial.

Va multumim,
Președintele Consiliului de Administrație
Menarom P.E.C.
Vergiliu Vals

Lasă un răspuns